צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

חומס בלדי

אופן הכנה:

  1. משרים את גרגירי החומוס ב8 כוסות מים למשך הלילה.

  2. מסננים את החומוס ומעבירים לסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה, כשהקצף הלבן מתחיל לגלוש מן הסיר , מסירים אותו .

  3. מנמיכים את הלהבה , מכסים ומבשלים עוד כשעתיים .

  4. מסננים את החומוס טוחנים בבלנדר או במעבד מזון .

  5. מערבבים את השום הכתוש עם המלח ועם מיץ הלימון ומוסיפים בהדרגה אל הטחינה מערבבים היטב עד שהטחינה מלבינה .

  6. מוסיפים תערובת הטחינה אל החומוס מערבבים היטב .

  7. מעבירים החומוס לצלחת האישית לכל מנה מוסיפים שמן זית ומעטרים בפטרוזיליה לפי טעם .

חומרים:

4 עד 6 מנות

2 כוסות גרגירי חומוס בלדי

2 שיני שום כתוש

1 כפית מלח

2\1 כוס מיץ לימון טרי

4\3 כוס טחינה

1 כוס שמן זית טרי

2\1 צרור פטרוזיליה חתוך דק

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה