צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

פטאיר במילוי ירק העונה וזעטר טרי

הכנת המלית:

מערבבים את הירק יחד עם הזעתר ,מיץ לימון  והבצל מוסיפים מלח לפי טעם

 

הכנת הבצק:

  1. מערבבים את הקמח עם השמרים , מוסיפים מים ושמן בהדרגה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

  2. קוצרים כדורים מהבצק מגלגלים בקוטר של 5 ס"מ .ומשהים רבע שעה.

  3. מרדדים את כדורי הבצק במערוך ומניחים בכל עיגול כפית מן המלית, מקפלים כל עיגול לצורת משולש ומהדקים.

  4. מכניסים לטאבון כשהוא חם ואופים את הפטאיר כמו אפיית הפיתות.

  5. מגישים חם או קר.

חומרים:

3 כוסות קמח מנופה

1 כפית שמרים

1 כוס מים

4\1 כוס שמן זית

0.5 ק"ג עלי העונה ( סבאנך , פרפחינה )           - שטופים היטב וחתוכים קצוצים דק

1 כוס עלי זעתר טריים קטנים, קצוצים דק

1 בצל בינוני קצוץ דק

4\1 כוס מיץ לימון

כפית קטנה מלח 

 

 

 

כמות סועדים: 20-25 סועדים.

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה