צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

קישואים ממולאים

אופן הכנה:

  1. מסירים החלק האחורי מהקישוא.

  2. מרוקנים את הקישוא בכלי המיוחד לריקון (מנקרה).

  3. שוטפים את הקישואים היטב אחרי הריקון.

 

הכנת תערובת המילוי:

  1. שוטפים את הפריקה היטב, מסננים ומעבירים לקערה.

  2. מוסיפים את הצנוברים, שמן הזית, הבהרט הבצל,השקדים והמלח, מערבבים יחד.

  3. ממלאים את הקישואים עד החצי וסוגרים בעגבניות שרי

  4. מניחים את הקישואים בסיר, מוסיפים את המים עד הכיסוי של הקישוא יחד עם גרעיני ההל ועלי הדפנה.

  5. מכסים ומניחים על להבה נמוכה למשך 45 דקות, מגישים חם.

חומרים:

1 ק"ג קישואים ירוקים

15 יחידות עגבניות שירי 

2 כפות שמן זיית

2 כוסות פריקה ( חיטה ירוקה מעושנת )

4\1 כוס צנוברים מטוגן

4\1 כוס שקדים מקולפים מטוגנים

2\1 כפית בהרט

4\1 כפית מלח

1 בצל בינוני חתוך קטן

3 גרעיני הל

2 עלי דפנה 

 

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה