צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

מקלובה עם עוף / צלעות כבש

אופן הכנה:

  1. שוטפים את הירקות היטב, חותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מסננים.

  2. מטגנים את הירקות מעבירים למסננת בשמן עמוק.

  3. מטגנים את העוף באותו שמן ומעבירים למסננתשוטפים את האורז ומסננים.

  4. מניחים את העוף בתחתית סיר הבישול.

  5. מוסיפים את הירקות המטוגנים מוסיפים גרעיני ההל.

  6. מוסיפים את האורז מעל הירקות.

  7. מערבבים את הבהרט יחד עם המים ומוסיפים לסיר הבישול.

  8. מביאים לרתיחה ראשונה, מנמיכים את הלהבה מכסים ומבשלים למשך 40 דקות, מכבים את הגז ומשהים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות.

  9. הופכים את סיר הבישול על המגש, מעטרים בצנוברים ובשקדים ומגישים חם  

חומרים:

עוף שלם מחולק לארבע

1 ליטר שמן לטיגון

1 חציל בינוני

3 שורשי גזר

2 קישואים

1 כרובית קטנה חתוכה לפרחים קטנים

2\1 כוס צנוברים מטוגן

2\1 כוס שקדים מטוגן

2 כוסות אורז

 4 כוסות מים

2 כפיות מלח

1 כפית פהראט 

6 גרעיני הל 

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה