צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

קטאייף

אופן הכנה:

להכנת הבצק:

  1. שמים בקערה את הקמח, השמרים והמים, מוסיפים את יתרת המרכיבים של הבצק ומערבבים היטב.

  2. מכסים את הבלילה במגבת נקייה ומתפיחים כשעתיים (הבלילה צריכה להיראות כמו בצק של חביתה).

  3. משמנים מחבת טפלון במעט חמאה ומחממים.

  4. יוצקים מעט מן הבלילה למחבת כך שיתקבל עיגול בקוטר 12 ס"מ, מטגנים צד אחד עד להזהבה ומעבירים לצלחת כך מכינים את כל כמות הבצק.

הכנת הקטאייף:

  1. מערבבים ביחד את כל חומרי המלית, מניחים כף של מלית במרכז כל חביתה על גבי הצד הלא מטוגן, מקפלים את החביתה לאמצע ומדביקים את השוליים בעזרת אצבע לחה.

  2. מטגנים את החביתיות משני הצדדים במעט חמאה עד שהן מזהיבות.

  3. יוצקים את סירופ הסוכר לצלחת עמוקה וטובלים בו את החביתיות בזו אחר זו, מגישים חם. 

חומרים:

למלית:

200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

2\1 כוס סוכר 

1 כפית מי ורדים 

לבצק:

1 כוס קמח מנופה

1 כף שמרים

1 כוס מים

1 כף סוכר

2 כפות סולת

מעט חמאה לשימון המחבת ולטיגון

סירופ סוכר 

 

מספר מנות: 18-200 יחידות

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה