צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

פריקה עם בשר וצנוברים

פריקה היא חיטה ירוקה השרופה לפני שהיא מצהיבה כאשר היא סופגת את העשן הגבעולים מעטר מעדן הפריקה  

אופן הכנה:

  1. מטגנים את הבשר עם טיפת שמן עד שיקבל צבע מבושל ומעבירים למסננת.

  2. מטגנים את הבצל עד הזהבה.

  3. מוסיפים הבשר לבצל יחד עם הפריקה והבהרט, מערבבים היטב ומטגנים למשך 5 דקות על אש נמוכה.

  4. מוסיפים הצנוברים ומערבבים היטב.

  5. מעבירים לסיר הבישול, מוסיפים המים ומחכים לרתיחה ראשונה, מכסים הסיר ומנמיכים את הלהבה למשך 30 דקות.

  6. מכבים את הגז ומגישים אחרי 10 דקות 

חומרים:

3 כוסות פריקה

250 גרם בשר חתוכות לקוביות קטנות

1 כוס צנוברים מטוגן

2 בצלים קטנים חתוכים לקוביות קטנות

2\1 כוס שמן זית

כפית בהרט

2\1 כפית מלח

6 כוסות מים 

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה