צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

קובה

אופן הכנה:

להכנת המעטפת:

משרים את הבורגול במים לשעה, מסננים  היטב ממנו את המים, טוחנים את הבורגול במטחנת בשר ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים יתר החומרים לקערה מערבבים בידיים לקבלת בצק אחיד.

הכנת המלית:

מטגנים את הבשר עם 0.5 כוס שמן מסננים היטב, מטגנים הצנוברים בשמן למשך 3 דקות ומעבירים לצלחת, מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך מוסיפים את הבשר הצנוברים והתבלינים. מערבבים 5 דקות ומסירים מן האש .

הכנת הקובה:

  1. קוצרים מהבצק כדורים בגודל של ביצה קטנה, טובלים את הידיים בקערית עם מעט מים, מכניסים את האצבע לתוך כדור הבצק ומתחילים לסובב את הכדור סביב האצבע עד שנוצר חור.

  2. ממלאים את החור במלית, טובלים שוב את הידיים במים וסוגרים את הפתח.

  3. מגלגלים את הכדור עם הידיים עד שמתקבלת הצורה של הקובה.

  4. מניחים את כל כיסוני הקובה על מגש , מחממים את השמן ומטגנים את הקובה בשמן עמוק ורותח .

חומרים:

למעטפת :

1 ק"ג בורגול דק

1 כוס מים קרים

1 כפית מלח

0.5 כפית כמון טחון

0.5 כפית תערובת בהאראת

למלית :

200 גרם צנוברים

1 כוס שמן תירס

6 בצלים קלופים וקצוצים דק מאוד

0.5 כפית מלח 500 גרם בשר טחון

0.5 כפית תערובת בהאראת

2 ליטר שמן תירס לטיגון

 

 

כמות מנות: 50-70 יחידות.

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה