צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

מג'דרה גלילית

מגדרה זה תבשיל מסורתי אוטנטי והיא מעדן ערבי בכל בית מריחים את בישולה מרחוק בגלל הבצל המשיחים בשמן הזית 

אופן הכנה:

  1. שוטפים את העדשים היטב, מסננים ומעבירם לסיר

  2. מוסיפים את המים מניחים את הסיר על אש חזקה עד הרתיחה הראשונה, מנמיכים את הלהבה למשך 30 דקות.

  3. מעבירים את הבצל החתוך לתוך מחבת יחד עם שמן הזית ומניחים על האש עד שהבצלים ישחימו.

  4. מוסיפים את חצי מכמות הבצל והשמן לעדשים, מערבבים היטב.

  5. שוטפים את הבורגול, מסננים ומוסיפים לתוך הסיר יחד עם העדשים והבצל, ממליחים ומכסים את הסיר, מבשלים על אש נמוכה עד שהמים יספגו.

  6. מוסיפים כמות הבצל שנשארה מערבבים ומשאירים על אש נמוכה למשך 20 דקות.

  7. מגישים חם או קר 

חומרים:

2 כוסות עדשים חומות בלדי

3 כוסות בורגול גס

5 כוסות מים

5 בצלים גדולים חתוכים לקוביות

1 כפית מלח 

 

 

כמות מנות: 8-10 מנות.

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה