צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

כרוב ממולא

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הבשר חצי בישול עם כפית שמן, מסננים מוסיפים את האורז, תערובת הבהאראת ואגוז המוסקט מערבבים היטב.

  2. מרתיחים מים בסיר גדול, נועצים סכין חדה בתוך גבעול הכרוב, מכניסים את ראש הכרוב לתוך הסיר כשאנחנו מחזיקם בסכין מתחילים לחתוך מסביב לליבה כדי להקל את פירוק העלים.

  3. כשמסיימים הסרת העלים מהקלח מבשלים אותם בתוך המים למשך 5 דקות, מוצאים את העלים ומסננים היטב.

  4. פורסים עלי הכרוב על שולחן מניחים כף אחת מהמילוי ומגלגלים היטב כך שגם קצות העלים יהיו מקופלים פנימה ולא יאפשרו למילוי לצאת.

  5. מסדרים את העלים בתוך סיר מפזרים את שיני השום ותרמילי ההל, ביניהם מכסים במים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות - ומגישים . 

חומרים:

1 ראש כרוב

2 כוסות אורז

200 גרם בשר טחון גס

6 שיני שום

כמה תרמילי הל

0.5 כפית תערובת בהאראת

0.5 אגוז מוסקט

 

 

כמות מנות: 5 מנות.

בתיאבון!

קייטרינג כאמלה