צור קשר והצטרף לרשימת התפוצה

בעת שליחת הטופס הנך מסכים לקבל עדכונים ומבצעים

טלפון להזמנות: 054-4397451 מג'יד                             054-4368070 כאמלה

אודות

לקוחות ממליצים

"אמנם אנחנו מכירים את האוכל האיכותי של כאמלה מאג'יד והצוות המהולל, אבל הפעם הם הגדילו לעשות.
ביום חורפי ביותר, שבת ה-10.1.15, הם הכינו לכל האורחים שלנו ממבחר המטעמים שלהם לכבוד חגיגת בר המצווה של בננו.
זה כולל צליית קבבים מדהימים על גריל פחמים בקור המקפיא ששרר בחוץ.
כמויות האוכל שהוכנו הן בלתי רגילות, והטעמים מופלאים כרגיל.
גם כל מה שמסביב, החל מעריכת השולחנות ועד הניקיון שאחרי, הכל היה מושלם ויפה.
תודה לכם צוות נהדר."

דורון ורותי יזהר | 11/01/2015

 

“לכאמלה ומג'יד היקרים,
אנחנו מודים לכם על כך שלקחתם חלק בהצלחת ארוע החתונה של ילדנו אורי ויונתן. האוכל היה טעים ובשפע . המקצועיות שלכם איפשרה לנו לסמוך על ההצעות שלכם לתפריט ,לעריכה וסידור השולחנות . ההגינות שהפגנתם לאורך כל הדרך מתיכנון החתונה ועד הסיום הוכיחו שיש על מי לסמוך ואתם צוות מקצועי. אנשי הצוות שלכם היו אדיבים ומקצועיים. האורחים שלנו אמרו שחתונה גלילית ואוכל גלילי טעים כמו זה שבישלתם הם מתכון להתחלה טובה לעתיד.
אנחנו ממליצים בכל פה על כאמלה ומגי'ד”

שרה'לה ודובי אילון | 26/09/2014

 

“הזמנו את האוכל של כאמלה במסיבת בת המצווה של בתנו. האוכל היה מצויין ובשפע. היחס לכל האורחים היה אדיב מאד, לא רק מצדם של כאמלה ומג'יד, אלא מכל הצוות שלהם. במהלך כל האירוע פנו אלינו אורחים וציינו את התלהבותם מהאוכל. כאמלה ומאג'יד, אנחנו מבקשים להודות לכם על הרצון והמאמצים שעשיתם כדי שהאירוע יהיה מושלם, ואכן הצלחתם.”

שרה וליאור קרן, רקפת | 24/08/2014

 

"לכאמלה ומגי'ד היקרים.
רצינו להגיד תודה ענקית!!
התחתנו בתאריך 29.5.15 במטע זיתים ליד מושב יעד.
האוכל וההפקה של כאמלה ומגי'ד היו מדהימים! האורחים לא הפסיקו להתלהב ולשבח
את האסטטיות, הטריות והטעמים!!
אין בחירה טובה מזו לחתונה בגליל.
המון תודה ואנחנו מאמינים שעוד נאכל את המטעמים שלכם,
עידו ורעות עוז"

עידו ורעות עוז | 03/06/2014

 

להמלצות נוספות

אמא שלי לא הייתה קונה כלום. אם משהו חסר באוכל, הייתה יוצאת לשדה, קוטפת.

כל עונה היינו אוכלים מה שצומח עכשיו, ואת השימורים מהעונה הקודמת.

גם את השימורים לא היינו קונים. ריבות, רסק עגבניות, חמוצים, שמן, הכל גדל באדמות שלנו, הכל תוצרת בית, עשוי בידיים של אמא שלי.

 

ככה גדלתי, למדתי איך מכינים אוכל, אבל רק מהסתכלות, לא בישלתי ולא רציתי לנסות.

לא משך אותי בכלל.

 

התחלתי לגלות סקרנות לגבי הבישול רק לאחר שהתחתנתי ויצאתי מהבית.

לאט לאט הכל חזר אלי. התחלתי להכין בורגול, ממולאים, מקלובה, כל מיני עלים שאני מכירה מהבית.

הייתי מטלפנת לאמא שלי לשאול איזה תבלינים לשים, איפה משיגים כל דבר, פתאום נכנסו לבישולים שלי ריחות של המטבח של אמא שלי.

 

בתקופה הזאת עבדתי בקיבוץ תובל ויום אחד הם ביקשו ממני להכין להם אוכל ערבי

בחדר האוכל של הקיבוץ. עשיתי להם טאבולה. אהבו. עשיתי מג'דרה, ביקשו עוד. עשיתי מקלובה, ממולאים, כפטה בסנייה, היה להם מאוד טעים והרגשתי שאנשים אוהבים את האוכל שלי.

 

לאחר מכן התחלתי ללמוד מהם מהו אוכל ישראלי ואשכנזי.

למדתי להשתמש בשיטות ובחומרים שלהם, דברים שלא הכרתי. כל מיני פשטידות, גבינה צהובה, בישול ביין, היה מעניין.

ואז התחלתי ללמוד כל מיני מטבחים מהעולם. בישול סיני, צרפתי, נכנסתי לזה ברצינות. התלהבתי. התחלתי גם לשלב דברים ולהמציא, אבל בסוף חזרתי למטבח הערבי האותנטי, לפי המסורת. 

אני אוהבת להשתמש בירקות בלאדי עם טעם של שדה. מהאדמה של הגליל.

יש טעם אחר למה שמגדלים כאן. למשל, עלי גפן בגליל יותר חמוצים, יותר עדינים ממה שמביאים מדרום הארץ.

 

אני נוסעת לשדה מיוחד בכפר יסיף כדי לקנות קטניות שמגדלים שם, ולזקנה אחת שמכינה את הפריקה (חיטה ירוקה) עם הטעם המדויק שאני מחפשת.

אחר כך אני יושבת בבית בד לראות שטוחנים את הגרגרים כמו שצריך. בלי למעוך אותם.

 

ככה זה התגלגל. אנשים התחילו להזמין ממני ארוחות.

אוכל לאירועים, אוכל למשפחה. שמועה עברה מפה לאוזן. פתחתי קייטרינג. קייטרינג כאמלה.

 

היום אני מנהלת אירועים מכל סוג: חתונות, בר ובת מצווה, ואירועים שונים מכל סוג וגודל.

לפעמים אני מבשלת אצל הלקוחות, לפעמים עורכת סדנת בישול אצלי במטבח או בבית הלקוח.  

אני באה ומלמדת אותם, לפעמים באים אליי לארוחה בביתי בדיר אל אסד.

מי שרוצה לטעום מה זה אוכל ערבי אותנטי מוזמן לנסות אצלי. 

גם מארחת קבוצות, עד 60 איש, אצלי בבית.

רק אל תשכחו, בבקשה, לתאם מראש.                                    

 

כאמלה